Medlemsansökan MFKDR - MFK Drone Race - Flygsport - IdrottOnline Klubb

Medlemsansökan MFKDR

För året 2018 gäller följande avgifter

Seniorer full avgift 450kr samt tävlingslicens 250kr (Medlemsavgift +Tävling)

Ny Senior år 1 och 2 åren  100+tävlings licens 250 kr totalt 350kr för varje år (Medlemsavgift Ny +Tävling) se nedan.

Senior dagsmedlemskap med tävlingsavgift 85 kr (Dagmedlem Senior)

Juniorer 120 kr inklusive tävlingslicens (Junior upp till 18 år)

Juniorer dagsmedlemskap 50kr (Dagmedlem Junior upp till 18 år)

Vid uppgradering till fullt medlemskap betalas mellanskillnaden på det som inbetalts.

Registrera dig nedan och betala in på Bankgiro 5186-4767 eller Swicha till 123 692 96 32

Medlemskapet för nya medlemmar år subventionerat under de 2 första åren. För medlemmar som vill prova på tävlingsverksamhet finns dagsmedlemskap.

Definition på ny medlem

Definition dagsmedlemskap
En ny medlem som vill prova på som inte är medlem i någon modellflygklubb som vill prova på att tävla i Drone Racing F3U. Erhåller ett temporärt medlemskap över tävlingen. Detta kan utnyttjas två gånger.

Postadress:
MFK Drone Race - Flygsport